Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.

Lyckan göms
i det lilla.
Det är det lilla
som är det stora.
Glädjen i dina ögon
tvåårs -armar runt min hals.
När du tyr dig till mig
känna doften av ditt hår.
När vi är alla tillsammans
det är lycka för mig.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-29 22:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Åh så varmt och fint <3
2016-04-07

  Anya VIP
Vilken fin text...till ett barnbarn...så tänker jag... Gillar särskilt ordet:
tvåårs-armar
2016-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår att det känns gott...så fint...
2016-04-01

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna
2016-04-01

  Ninananonia VIP
Underbar.
2016-03-30

    Dan Myrbeck
Ja, letar man bara i det stora,
missar man mycket.
2016-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-03-30

  ULJO
Ja riktig lycka det
2016-03-30

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, det är lycka du skildrar.
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP