Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur

Att vara människa
innebär en möjlighet
en förmåga
en rätt
att formulera
personliga tankar
och känslor
om sig själv
och sin omvärld
och förmedla dem till andra

Inte bara en möjlighet
utan en nödvändighet

De' du gamle Jante
gå hem och lägg dig du!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-30 04:49



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Japp å stanna långt borta från sköra människan.
2016-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text!
2016-03-30

  Eva Helene VIP
Kan bara hålla med. Bra!
2016-03-30

  KYREUS of Sweden
Perfekt!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP