Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Illusionist blir realist...


BORTSKÄNKES

Begagnade skygglappar bortskänkes.

 

Se bilden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________

© ORD & ILLUSTRATION
DominiQue NVC Costa
Våren 31 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Övriga genrer (Satir) av DominiQueen
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 05:37



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så Sant Valter :-)

Ha det gott
DominiQue
2016-04-01

  Valter Örn VIP
Tack i alla fall men jag tror inte att de är användbara när de redan använts och tydligen inte befunnits vara till nytta.
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen