Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(dagen till ära, 1/4)


Irrelevant posi =






























inget av vad han skrev,


hade det minsta med saken att göra.



oändliga exkurser


slet koncentrationen i stycken



och den tänkta kulturella


orgasm


framträdde nästan osynligt


i sin beklagliga impotens.



dagen därpå skulle


NOBEL.KOMMITTEEN


sammanträda för att diskutera


herr Nådebratts


eventuella position


på PARNASSEN.



men KvinnoKommitteen


hade ansett,


att han absolut INTE


borde bevärdigas


någon som helst uppmärksamhet.





då plötsligt dök


KulturMinister Alice Bah-Kunke upp

med han, metallarn Löfven,

i släptåg



båda högröda i sina ansikten


av intellektuell pregnans:


- Ni har fel ärade Akademiledamöter,


alla skall med upp på PARNASSEN.


Alla! Och hör sen....




///////



Mötet ajounerades,


och har veterligen ännu inte


påbörjats igen.





Prosa (Kortnovell) av KYREUS of Sweden
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-01 11:10



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Kul, får mig att tänka på mrs Thatcher "we're all prostitudes.." Horace det inte lite väl mycket på parnassen?
2016-04-02

    ej medlem längre
Drömmen om den klasslösa Parnassen? Men där vågorna lagt sig ner i stillhet... slutar näringen och syret att cirkulera i dammen... vet inte hur jag hamnade i dessa tankar... men det är sådant som händer när man läser dina texter:-)

2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden