Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Stegen verkade alltid bli alltför korta och för många eller alltför långa och för få.
Aldrig behagfullt strosande.

Vägen verkade dessutom alltid vara alltför kort eller alltför lång.
Aldrig tillräckligt lagom.

Och jag blev alltid alltför utled eller alltför urlakad.
Aldrig angenämt trött.

Det här ville jag aldrig mer.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP