Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbild

Ser dig inte ibland
söker dig bakom träd
eller en gammal skuld,
ibland på taket till
det hus jag passerar.
Vad hette hon nu igen
den övergivna?
Trodde aldrig en sen vår
kunde vara så försvagande.
Penseln faller ur handen
när jag försöker forma din kontur.
Ser på ett gammalt porträtt.
Förvirrat detta,
sättet att knyta slipsen
den flackande blicken.
Plötsligt står du framför mig
glider in på plats
gör mig mig obehagligt
hel igen.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-02 13:25



Bookmark and Share


    samole
Jaa, fantastisk.
2016-05-13

  H.C.B
detta är ta mig fan poesi - gillar ordentligt! nu ska jag läsa mer, med dig.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist