Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Antal Gånger

Överblick kanske jag hade men förstod inte det jag såg. Hade klättrat upp på klippan för den.
Långt där borta ute till havs såg jag en eka slå mot reven, en stormfågel lyfta. Dimbankar, stiltje, storm och regn gäckade havets alla omfånger.
Nedan skymtades knappt de djupa fåror som genomkorsade landskapet i labyrintiska former. Vulkanens ångor och dunster dolde dem väl.

Här fanns dock en stillhet. Här förblev jag ett tag, kanske allt för länge. Försökte ju förstå.

Jag kom att återvända ett antal gånger.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-04-03 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP