Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Saknad




Jag känner en saknad djupt inom mig

En känsla som är helt obeskrivlig

Jag vill bara räcka ut mina armar och omfamna dig
Dra dig ut ur din frånvaro
Dra dig tillbaka till mig

Jag vill minnas de goda tiderna
Men samma ord spelas om och om igen i min hjärna

We were newer ment to be,

Som du sa den kalla vinterdagen

Mina tårar frös till is, Mina känslor för dej exploderade och flög ut åt alla håll, Jag försöker hålla mig fast vid dina ljusblåa ögon, dina fylliga läppar och drömma om en framtid tillsammans med dig, men det enda som spelas upp är samma ord om och om igen

We were newer ment to be




Fri vers av Hann£§
Läst 719 gånger
Publicerad 2006-05-03 10:07



Bookmark and Share


  Tino
Vad ska man säga?? shit alltså!
2006-05-05

  P.J
Dina ord berör. Jättefint skrivet.
Så enkelt och så djupt.
Well done!
2006-05-04

  josefina
En otroligt vacker dikt.
2006-05-04

    Louise B
underbart fint, helt otroligt
2006-05-03

    ettolrahC
Det var nog inte menat "ni två" för annars hade aldrig den här texten existerat! Bra skrivet.
2006-05-03

  Marijana
Underbart hannes,
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Hann£§