Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förseningen

Ibland var det som att jag försökte observera för mycket på en gång. Det blev som om världen inte var med på det. Kraftiga kaskader från vulkanen varvades med djupt rummel från underjorden eller skyfall.
Men jag fortsatte trotts detta och att jag sällan fick syn på nått.

Förseningen berodde mest på alla hägringar och varsel som lurade på.




Fri vers av mihkel VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-04-03 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP