Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boy-toy har skoj

Kära medmänniskor
jag erbjuder er min kropp
som växthus
för all möjlig
inverkan
påverkan
åverkan
och lovar att glädjas med er
ända in i döden




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-04 05:57



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön läsning och lösning
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP