Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enheten

Jag blundar, jag tänker, jag svävar.

Tyngdlösheten,
tidlöshet,
formlös.

Evig väntan på något som aldrig kommer, är det något att sträva efter?




Fri vers av Varp
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-05 10:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Läs gärna min text "väntan", sidan fyra, jo väntan kan vara den paus man annars aldrig får,,, din text vibrerar så fint i balans med innehållet!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Varp