Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Kan du känna stillheten
inom dig ?

Den trygga plats du
alltid har tillgång till.

Du tar dig dit via din
andning, andas djupt
och långsamt en stund,
kan du känna den ?

Stillheten




Fri vers av Tilda67
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-08 00:02



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så viktigt att lyssna inåt och låta friden komma istället för att bara rusa runt och stressa.
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tilda67
Tilda67