Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlös i hans galax

Han kom för nära,
innanför min privata
zon

Jag böjde huvudet
bakåt, låste blicken
och där någonstans
mellan pupillen och
iris gnistrade det till

Jag for ut i universum,
svävade tyngdlöst i
hans galax

Jag fick inte vika med
blicken, han testade
mig

Vi for ut i universum
båda två, en millisekunds
evighet

Sedan anropade jorden,
Nu är jag här igen

På jorden




Fri vers av Tilda67
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-03 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilda67
Tilda67