Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar mitt liv

Jag älskar mitt liv

Jag är kraftfull
Jag är vacker
Jag är fri

Jag älskar mitt liv

Jag är underbar
Jag är magisk
Jag är Jag

Och till sist

Jag är där
jag vill vara

Jag älskar mitt liv




Fri vers av Tilda67
Läst 558 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-28 07:41



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
Härlig inställning!
2016-12-01

  Urban Dafteke
Hommage åt din glädje.
Kan du receptet sälj det dyrt....;-)

Brabra.
2016-11-30

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skönt att det finns positiva människor som
har självförtroende.Alldele underbar dikt.
Kram. TBG.,
2016-11-30

    AA VIP
Fint.
2016-11-30

  Lars Hedlin
Bra och fint :)
2016-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart, bättre kan det inte bli!
2016-11-28

  Zandor
härligt...
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tilda67
Tilda67