Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljöproblem men inte svensk ägare!

 

 

 

 

Nu ska svensk Vattenfall sälja

sitt tyska kolkraftverk 

för Miljöpartiet tänker på miljön!

 

Nu köps det upp av ett tjekiskt företag

men det kvittar väl vilket land 

som äger det.

 

Miljöproblemen kvarstår

ju ändå

men bara ingen svensk äger det!

 

Hur tänker Miljöpartiet nu då?




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-08 22:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ungefär som vindkraft. Bra för miljön, bara de inte byggs nära mig, som också miljömuppar tänker.
2016-04-09

  ULJO
De är ju politiker och de tänker aldrig före
2016-04-09

  Niliboy
Ja, huga ligen för allt kol, det får räcka med det man redan har i lungorna!
2016-04-09

  aol
så sant hur tänker dom nu hoppas dom svarar frågan, men jag tror inte det,
2016-04-08

  StinaJ VIP
Om det inte syns så finns det inte kanske de tänker.
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP