Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilken känsla???


EXISTENSIELL FRÅGA

Vaknar på morgonen, och undrar finns jag?

 

....somnar om

?

...så kanske något slags jag vaknar sen...

 

______________________________________________

© ORD & FOTO 
DominiQue NVC Costa
Våren 8 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

 


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Övriga genrer (Satir) av DominiQueen
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-09 08:09



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack för alla fina kommentarer, från någon med ett namn, mer har jag inte nu...
Kärlek till oss alla.
DominiQue
2016-04-09

  ULJO
Varje dag har ju nya möjligheter för det du gjorde igår kommer aldrig åter
2016-04-09

  S-E Forslin/same
Du är den enda jag "känner" som HEL!
Tack för DIG!
2016-04-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....med detta menas därtill att den du vill vara är liktydligt med den du "är"
2016-04-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Man får som läsare hoppas du vaknar upp till den du är och inte bara till den du vill vara.
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen