Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften

Allt verkade totalt avigt.
Tittarna såg ingenting. Gångarna famlade efter riktning. Lyssnarna hörde inget.
Det enda som framträdde tydligt var den blindes vision och den stummes recitation.

Och den saknade doften.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-09 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP