Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertyga

Mörker sades vara urtillståndet, ljuset bara ett undantag.
I universum.
Kunde hålla med där jag befann mig.

Men naturens mörker är en passiv aktion och dess ljus en aktiv process.
Försökte övertyga mig själv om det.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-09 13:55



Bookmark and Share


  orbis tertius
Gillar skarpt!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP