Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett Ord

Lustigt, jag minns inte ett ord av vad jag sagt.
Ändå känns det.

Minns då jag mindes allt som sagts och sades.
Men det vill jag inte minnas.
Inte ett ord.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-09 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP