Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdryck

 

När Dionysos efter röda vinet smäktar
och längtar efter en riktig bläcka
han kvick ur tunnan rycker dess svicka
och fyller på sin speciella kantharos.
Då tänker jag på Dig, min vackra ros
som min kärlekstörst lovar att släcka,
genom att ur Din ljuva kalk få dricka
utav Din underbara, ljuva nektar.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-09 15:27

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson