Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feljusterad

Öppnade den rangliga garderobsdörren.
Där hängde alla förklädnader jag använt i prydlig och ceremoniel sekvens.
Och där var alla anteckningar och protokoll jag fört sorterade i fasansfull perfektionism.
 
Förklädd hade jag vandrat omkring och ständigt iakttagit, noterat och protokollfört.
Inte bara i falskt och fegt hölje utan i en ständig jävssituation.

Det var inte bara garderobsdörren som var feljusterad.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-10 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP