Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig

Nu är jag lycklig och mår bra
jag har fyllt upp mina lager!!!
Vilat ögat på vita fjäll
blundat och lapat sol.
Haft tid att njuta
och bara vara.
Pratat och skrattat
med min vän.
Känt lugnet
bosätta sig i själen.
Medan solen lyst och smekt
allt medan dagen går.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-10 15:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART :)
2016-04-21

  Anya VIP
Åhh så härligt det låter med vita fjäll, sol och en god vän. Bättre kan man inte ha det.
2016-04-20

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt...man behöver så väl "fylla på" ibland...
2016-04-16

  aol
En dikt full av glädje,
2016-04-13

    Dan Myrbeck
Ja, jag tycker att man kan "lagra"..
2016-04-12

  Ninananonia VIP
Underbart att vara så..
2016-04-11

    ej medlem längre
Härligt..
2016-04-11

  stig wikman
SÅ VACKERT.

KRAM.
2016-04-10

  Yrre VIP
Så viktigt att fina tid för att lagra liv!
2016-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Med glädje stor!
Härlig positiv text.
2016-04-10

  ULJO
Härlig lycka. Gott
2016-04-10

    ej medlem längre
Ord som speglar lycka och livsglädje. Så skönt att få läsa!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP