Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuphetens skugga av dig mig

Fåfängt bestrids det allvarsamma skedet av detet i
allt som växlar mellan gula ränders tvära kast i det
som är så intetkommande och förbisett i den dörren
som knarrar i det som ingen vet hur en dörr är
tillverkad i trä i metall i vad som helst som kan
öppnas upp i det innersta rummet som är så mörk
när som inte ljuset belyser dess närbild i det enda
och sanna som är sant men varför ljög du om din
ålder säg var glad var nöjd nu idag idag var finns
du sedan vadan detta sluta nu och sluta aldrig
se att kunna att inte se men känna känslan

Överkant underkant i alla skåp som har papper




Bunden vers (Sonett) av Eila
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-11 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eila
Eila