Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Beredd

Anade att det inte kunde fortgå sådär.
Det blev som någon slags attrapp för det reella. Längre och längre bort från, blev jag.
Alla besvärjelser var lönlösa, naturligtvis.
Även alla andra trevare.
Det var bara på ett sätt det fick fortgå.
Men det gjorde det inte.

Jag var inte beredd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2016-04-11 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP