Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande

Gjorde besök härom sistens
gick ständigt vilse.
Gatan där du bodde ledde inte längre till äventyret
och järnvägsviadukten sög mig inte med balansövningar.
Livsfaran hade bytt innehåll
till ändlösa promenader
på asfalt och gatsten.
Porten där du kysste mig var riven
för ett spelbolag och IKEA .




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-14 09:42



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Din dikt är som vanligt ett stycke gediget hantverk - mao BRA
Här tycks det bara inte räcka att man skriver bra?

Man måste väl sprida flygblad med: "läs mina dikter" texten?
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist