Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå slår späda små knoppar ut

Skuggan på väggen i ett rum fyllt av solsken
Något så avlägset som ändå blir kvar
Minnen som ständigt tolkas på nytt
Filtrerade genom väven av mitt liv

Jag tar ett steg bort men dras ständigt tillbaka
Ändå hamnar jag aldrig på samma plats
Och varje gång våren kommer på nytt
Har jag nästan glömt bort hur det var

Men ändå slår späda små knoppar ut
För att påminna oss om livet
Mina steg följer inte en upptrampad stig
Men de tar mig ändå någonstans

Och trots att skuggan syns tydligt på väggen
Värmer solen min hy
En dag ska blommorna begravas under snö
Men det är inte idag
Inte nu




Fri vers av Tess Waltenburg
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-14 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2019-03-31

  Dick Ainranher
Ditt stycke förnimmer om den som, ur ett fragment av ett ögonblick i tiden, återger ett intryck som ur en vision. Någonstans mellan verkligheten och drömmen låter du ett andrum bli en konkret tillvaro.

Du kan bli en trevlig bekantskap!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess Waltenburg
Tess Waltenburg