Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VARFÖR VI LEVER HÄR OCH NU

 

Varje Andetag är en Vunnen Insikt.

 

 

DominiQue




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-15 15:47



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Peter, föddes i Ditt flöde, Du vet...
Tack
2016-04-15

  Peter G VIP
Fint! :)
2016-04-15

  DominiQueen
Haha skrattade rakt ut Danne-mannen Du freestylar ju bra, insekt haha, I Am a Queen Bee - Bzzzt

Lär mig allt du kan, bortom töntiga fakta, allt bus en kan hitta på i språket ;-)

Toker, going.
Ha dé
DominiQue
2016-04-15

  DominiQueen
Åååå ULJO, detta var ingen kommentar!

Du skapade just BEVINGADE ORD.
sånt folk brukar citera i alla tider, med ett namn. :-) sk Quotes sådana som Oscar Wilde var så mästerlig med.
"Ingen regel utan undantag - jag tillhör undantagen" en favorit ;-)

Du äger!!!
Tack för hedrande närvaro i mitt flöde.
LoveBlessings
DominiQue
2016-04-15

    Dan Myrbeck
Ja. Vi lär oss hela tiden.

(Alltså, ni andra. Jag är ju reDan fullärd.).

PS: Tur Tryckfelsnisse har tagit helg, så det inte står:

Varje Andetag är en Vunnen Insekt.

2016-04-15

  ULJO
Varje andetag ett unikum och ett slumpens mästerverk
2016-04-15

  DominiQueen
Ja Jörgen, solen ger oss tiden :-)
2016-04-15

    ej medlem längre
Vi måste..ha tid
att även andas..
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen