Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    En aning info extra – mä = 2237 måste man använda i en /

/ math model. Även: modell. Bigrammet mä = 2237 ersätter mer än och mindre än > < i en [1] (formell) math model. Även: modell. Tämligen tjatigt företag. Se även: foeretag. Syntesen [Ba+/mä/@] <a/ /B> fortsätter. Tydligen. Men vällingen väntar. Okay för föregående. Datorn (som) farbror zwed [just nu] använder. På förekommen anledning. 
/ ånyo. Ånyo: förekommen anledning. Teckendubblering förekommer. Okay så.

Bigrammet mä måste (formellt) värdera eller taxera de termer som finns = fs [fs/ /7083] på ömse sidor [id/ /:] om (bigrammet) [konstruktion/ /en] mä – mä får inte (ac/ /::) hamna före <ö/ /:::> en [1] punkt. Okay så. Tydligen. 

Måhända följande (formellt) enkla = ea [u/ /U] exempel fungerar. Huset (som) Goeran byggde åt [bagare/ /n] Bengt – också en = e110 (formell) konstruktion. Bigrammet on (nypon) [citron] förekommer. Okay så. Termen cmyk förekommer. Tydligen. 22.02 (just) nu. Bokstaven y förekommer. Termen 3557113 förekommer. Okay så. Ostkusten förekommer. 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 286 gånger
Publicerad 2016-04-16 22:02



Bookmark and Share


  farbror zwed
Tecknen som programmen [^] använder när de daterar [^] är (æ/ /Ø) [mycket/ /very] viktig = vg […] data info = io […] enligt (math) manualen. 22.02 är enligt Ba+ språkregelverk. Lö Sö Må Ti On är bigram [teckenpar] – programming innehåller g – enligt manualen. Termen generator innehåller (också) g – fonetiken är (æ/ /sannerligen) ett [1] bekymmer.
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed