Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroshärd

Jag har tre rum för musik
Bach, Mozart och tystnad.
I mitt fjärde huserar du fortfarande
kastar saker
river i tapeterna.
Såg igår i hippocampus
att du alltid varit sådan.
Passa dig väldigt noga
så att jag inte bakbinder dig
med villanellor och terziner
och släpper in en välstrukturerad sonat!




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-18 15:22



Bookmark and Share


    samole
Kul, med hippocampus!

2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist