Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ivar Ragulin väntar

När Ivar Ragulin
tagit på sig ömfotstofflorna
och smugit sig in
bakom den stora folkmassan
för att lyssna med mjuköronen
fann han plötsligt sig själv
gungandes i takt med musiken

Musiken krävde ingenting av honom
Han kunde vandra på stigarna
in i den djupa djungeln
och bort mot de blå bergen

Efter en kortare vandring
då han viskat alla vänskapsorden
till djuren på vägen
slog han sig ned för att vila

Sedan väntade han längs stigen
på att en människa
från den stora folkmassan
skulle slå sig ned en stund för att prata




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-19 04:56



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Intressant koppling mellan musik och vandring i naturen som jag helt håller med i. Naturen bjuder på allt!
Du skapar ofta härliga nyord. Denna gång ömfotstofflor och mjuköron.
2016-04-20

  Magdalena Eriksson VIP
Hyllning till musikens kraft...
2016-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Gillar budskapet i texten!
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP