Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUNGHÄFTA

som vinande
piskrapp
är dina ord

tal skall du
aldrig hålla
med bakbundna
händer

står på den
hängdes skampall
ödmjukhetens tårar
flödar ur rödgråtna ögon

oförmögen
att bekämpa
nödtvångets ondska

© Bosse 19 april 2016.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-04-19 08:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
dramatik, minst sagt - inte lätt att möta ondska och orättvisa med bakbundna händer och tunghäfta därtill
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten