Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6914175.stm


Vad ska Gud med en sockervaddsmaskin till?



Atomer är universums byggstenar. Även vi människor är sammansatta atomer. Och 99,9 procent av atomernas inre består enbart av tomrum. Om tomrummet i atomerna togs bort skulle hela jordens befolkning kunna rymmas i en sockerbit.

För att göra sockervadd behöver man två teskedar socker. Så om Gud skulle få för sig att göra sockervadd av oss skulle det inte bli mycket att mumsa på. Nej du Gud, om jag var du skulle jag istället satsa på en mikrovågsugn för då skulle jag åtminstone kunna göra lite mikropopcorn. Bra att ha när man tittar på skräckfilmer.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-20 11:54



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
en liten mikroskopisk chans att de finns, finns.
2016-04-20

  Nellie629
har någon någonsin egentligen sett en atom ens?
jag tror inte det, så atomer finns inte, vilket betyder att vi inte finns, vilket betyder ingenting,
shiet.
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP