Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets labyrint ...

  

i tystnad

ser jag skuggan av min sanning

en blandning av tapperhet och fruktan

på himlen svävar flyttfåglar

suktar efter ömhet

havsvågor kluckar och skvalpar mot själen

den gyllene snäckan vid stranden 

fängslar havets brus

där en förlängning i tid och rum börjar ta form

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 453 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-20 10:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig text...man får leta efter det goda i livet...
2016-04-26

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2016-04-21

  mike irow
vackert som jag gillar
bokmärker!
2016-04-20

    Dan Myrbeck
Eftertänksamt vacker
2016-04-20

  Sofhia Wirström
så målande
så vackert

2016-04-20

    Thalia
Underbara bilder du ger oss, tack!
2016-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver helt underbart om själ och hjärta, där sanningar står att finna.
2016-04-20

    ej medlem längre
En dikt som framkallar rysningar av välbehag att läsa.
2016-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt!
Läser och läser om.
2016-04-20

  Ljusletaren
Wow vad du fick till det med dessa dina ord;

"i tystnad

ser jag skuggan av min sanning

en blandning av tapperhet och fruktan

på himlen svävar flyttfåglar"

"havsvågor kluckar och skvalpar mot själen"

"en förlängning i tid och rum börjar ta form"

/kram



2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One