Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostransonering

Ost är till glädje
för dom som uppskattar den
annars likgiltigt

Ost är inte gott
för dom som ogillar den
andra älskar ost

att själv vara ost
är nog tämligen ansträngt
under ständig press

vad värre vore
att aldrig få vara ost
är att sakta dö

men vad vore värst
att aldrig få äta ost
ostransonering




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-20 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren