Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens kyss

Våren
inte bara 
vacker
med dess
gränslösa
attacker

börjar
gärna skirt
och smått
kan begrava
hela slott

glömde
våren
artigt tacka
tappade 
min ogräshacka

när jag
somnade
helt nyss
vaknade
av vårens
kyss




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-21 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat och rimmat. Våren är sannerligen en inspirationskälla.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren