Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren vände!

Våren vände
snöflingor dansar.
Kylig vind virvlar
solen är trött och blek.
Men ändå hoppar barnen
hopprep i snöglopp.
Ropar lyckligt över
bar gräsfläck.
Hoppar i vattenpussar
och älskar livet!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-21 22:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig livsglädje!
2016-05-03

  Eva Helene VIP
Smittande vårglädje i kylan!
2016-04-29

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2016-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Barn är bra på att ta livet med en klackspark...
2016-04-26

    Dan Myrbeck
Bra att ta det positivt!
2016-04-22

    ej medlem längre
Glädjen porlar i dina ord.
2016-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Härliga ungar som leker och har roligt av det som är.
2016-04-22

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av aprilbesvikelsen.
Barnen bryr sig inte.
2016-04-22

  ULJO
Så är naturen nyckfull och oberäknelig
2016-04-22

  Ninananonia VIP
Härligt :)
2016-04-22

  Gisela Nordell
härliga livsbejakande rader trots flingorna i aprilvädret
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP