Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös

Det kryper i benen av sånt som vill ut
Det suger i magen av hjärtats höga puls
Vad vill du undrar jag
Och snurrar ett varv
Vänder mig om sjunker ner

Det lyser i handflatan från mobilskärmen
Det slås i rutan av vårens vind
Allt smakar plast
Jag regnar inifrån
Det är snart slut
Jag blundar asfalt.
Någon av oss måste gå




Fri vers av LoLager
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-04-22 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoLager