Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trötthetssång

Utanför väggen föll vattnet, inne i rummet föll droppar
Skuggan formade trötthetssång och mörkret tog kontur
Formade slöja tunn och fin, kring nynakna kroppar
Halvöppna handflator vände sig uppåt, det var bara otur
Att de skulle mot natten falla, just då i tankar




Fri vers av LoLager
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-24 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoLager