Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kalla råa

mitt bröst brister ut
revbenens skåra utåt
tusen trådar går

mot himlen vävs jag
jag andas kyla och kort
natten vänds inåt

tusen trådar når
det hemliga jag aldrig fått
mörkret blinkar svagt

cirkeln är sliten
daggkåpedansen skymmer
det kalla råa




Bunden vers (Haiku) av LoLager
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-17 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoLager