Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKSTAVSTROGEN..

Jesus bad dig, att
gå ut och göra
alla människor
till lärjungar.

hur stark är din tro
min vän, där du står
i dina vardagskläder

ser du skuggan
av vår frälsare
i de spår du lämnar
som pärlor där går

låter du ditt ord
bli en spång över
avundens gyttja

en hand till tröst
i livets tomhet

© Bosse 24 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-24 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten