Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KC > < CK


C ´est - moi











































det är jag.



Jag är


- den jag vill vara.





Det är så



fakta och fiktion


kan bli poesi.




Inbillningens


tjusningskraft.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 312 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-25 13:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det gäller att lura sig själv att man älskar sig själv i alla väder. Vem ska annars göra det? Psykologisk skärpa här.
2016-04-28

  Respons VIP
Den viktigaste delen av lyckan skapar du själv, verkar det som!?!?!?
2016-04-26

  Ingrid Trolle
En riktigt genial dikt
och en härlig bild därtill

2016-04-25

    ej medlem längre
Vass näbb/penna och skarp blick... ja det är något C.K. behärskar väl... och förvandlar till poesi.
2016-04-25

  Yrre VIP
haha denna tycker jag om! :D
2016-04-25

  Federico Romano
Cést Toppén mon ami där har du den korrekta stavningen i min fantasi..
2016-04-25

  Bengt VIP
C'est suettes! Toppen hur man nu stavar till de...
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden