Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En studie vid Huddinge sjukhus visade att personer som åt sin mat med ögonbindel på sig, åt 24% mindre mat än när de såg maten, men ändå kände de sig lika mätta. Agera nu, fram med ögonbindlarna!


Fläskberget

 

Med stängda ögon kan vår hunger dämpas 

och minska ner vår tjockhet och rondör.

Ja, övervikten skall med kraft bekämpas,

för fetma skall man inte blunda för.




Bunden vers (Annat versmått) av Judas Ekholm VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-26 23:24



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Där fick du till det ! Intressant ! Måste testas !
2020-02-10

  Öknens Ros VIP
Det sägs ju att man äter lika mycket med ögonen som med magen, oftast är ögonen hungrigare än magen.
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP