Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motdrag

Var tvungen att blint fly fram hela vägen.
Visste att den varelsen på dagen såg precis det jag såg och kunde spåra mig utan vidare om jag inte täckte för mina ögon.
Med sönderriven kropp och stukad vrist föll jag till slut trött ner i min asyl.
Tillfälliga.
Det mörknade och strax vågade jag ta av ögonbindeln.
Nattetid såg jag precis det varelsen såg med sitt mörkerseende.
Så jag började snabbt planera mina motdrag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-26 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP