Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosapoesi


Kokain

Ett kort vitt streck, gör denne unge man hipp och check,
Oj vad han kan hålla låda, hans tjej är tyst, han talar tillräckligt för båda,
På krogen slirandes med en whiskey sour, påklädd något dyrt, typ Eddie Bauer,
Flickans blåtiror är proffsigt gömda, med smink och annat, men aldrig glömda,
Med denna unge mans dyra vana får man lätt ovänner, med ett sådant beteende får man snabbt en kvinna som aldrig igen andra kinden vänder,
Tvåhundratusen plus femtio till, så mycket var hans liv värt, nu ligger han helt still.
Ingen puls, sådär livlöst blå, tänk för hur en laddtorsk det kan gå.




Prosa av Incrediblyloud
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-29 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Incrediblyloud
Incrediblyloud