Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullt

 

 

HOPPFULLT

 

***********************************

När man får insikt

 

då får man utsikt!

 

 

************************************




Övriga genrer (Aforism) av rondell
Läst 341 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-04-29 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis just så :)
2016-05-08

  Bibbi VIP
Oändligt bra formulerat.
2016-05-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Man blir sjanghajad av storheten i Lyriken :)
2016-05-02

  Ninananonia VIP
Ja och mer.. Man får ljus och glädje och kärlek..
2016-05-01

  Ninananonia VIP
:) bra
2016-04-30

    ej medlem längre
måste säga att detta är smått genialiskt. applåd!
2016-04-30

    Thalia
Här möts man av visdomsord. Bra!
2016-04-29

    Peter Söderqvist
En variant av: Två sidor av samma mynt.
2016-04-29

  Karina"Kia"
Hissnande bra skrivet..
Finfinurligt bra!

Riktigt finlirat tänk!


2016-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-04-29

    ej medlem längre
fint tänkt. men du borde rubricera den under rubriken aforism.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell