Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkedom

eget foto

 

 

Hjärnan är själens centrifug


Havet är själens skyddsrum

 

 

 

2017-06-30

 




Övriga genrer (Aforism) av rondell
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-30 11:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fina tankar här!
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell