Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet i dröm

bild google

 

Ensamhet i dröm

 

Vi lever vårt liv men varför och hur

vi lever vårt liv i en bur

vår lilla planet den börjar bli trång

--- Fågel..sjung din sång!

ensamhet kallas jag

min dröm är ej dröm idag

även sorg kan ta slut.

 

 

2017-06-29

 

 

 

 

 

k

 

 

 




Fri vers av rondell
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-29 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell