Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna

 

 

Öppna din famn för ombyten och

förändringar

men släpp inte dina värderingar !

 

 

 

2017-06-10




Fri vers av rondell
Läst 435 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-10 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant och viktigt
2017-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Där har du slagit huvudet på spiken.
Någon vindflöjel och kappvändare vill jag inte vara, men jag vill likafullt följa Rom 12.2.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell