Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är väl sol

Gräver i min vedhög 
och tänker på nåt annat

Ett vedträ tittar fram, 
ett hjärta från i fjol,

Då solen brann så skönt,
och allting var så sant

Blir en annan man 
och veden blir en film 

Timme efter timme 
famnar jag min ved

Njuter så av filmen,
allt som jag har glömt

Solen tittar fram,
det verkar som den är

mer än bara sol

Å andra sidan nja,
solen är väl sol

Timme efter timme
staplar jag min ved

Timme efter timme 
stannar solen kvar

Veden blir ju staplad,
men solen tar farväl

Regnet faller åter
Det verkar som det är

mer än bara regn

Å andra sida nja,
regnet är väl regn

 




Bunden vers av Lizzarde
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-29 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde