Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredsfågel

Koltrast
fredsfågel

eldnäbb
solfågel

sårbar
sotfågel

gråter
sorgfågel

sjunger
sångfågel

solo
kraftfågel

galen
gladfågel

ensam
granfågel

koltrast
fredsfågel




Fri vers av Petter Wingren
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-01 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren